Stichting Triade Lelystad

Stagiair(e) Ankerpad | uren in overleg

Volg jij de opleiding MZ 3 of MZ 4 (voorkeur 3e jaars) en ben je vanaf september 2024 beschikbaar, reageer dan nu!

Waar ga je werken?
Op het Ankerpad net buiten Espel staat een oude boerderij die is verbouwd tot een aangepaste woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is dus sprake van een complexe hulpvraag waarbij agressie voor kan komen. Iedere cliënt heeft een eigen studio met daarin een eigen badkamer en toilet. Er zijn 3 huiskamers die door meerdere cliënten gebruikt worden.

Wat ga je doen?
Wij bieden een uitdagende leerplek binnen Triade Vitree, waar je veel kan en mag leren op alle vlakken die de 24-uurs woonlocatie biedt.

Er wordt gewerkt vanuit de Triple-C methodiek. De begeleiding is gericht op herstel van het gewone leven. We stellen doelen die cliënten, met professionele ondersteuning, vrijwel altijd halen. Door succeservaringen voelen ze zich prettiger en is er minder probleemgedrag.

Werktijden/openingstijden
Je werktijden zijn wisselend en in overleg. Omdat we een 24-uurs locatie zijn kunnen dit ook slaap en weekenddiensten zijn.

Hoe jij voor het verschil zorgt…

  • Je volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 (voorkeur 3e jaars)
  • Je bent flexibel, sociaalvaardig en staat sterk in je schoenen
  • Je bent goed in samenwerken, maar ook alleen weet jij je weg te vinden
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…

  • Triade Vitree biedt een interessante praktijkplaats met stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (€ 400,- bruto per maand o.b.v. 36 uur / stage omvat minimaal 150 uur)
  • Begeleiding door ervaren medewerkers die je zullen helpen om alles uit je stage te halen
  • De ruimte en vrijheid voor je stageopdrachten   

Voordat je aan de slag kunt heb je nodig:

  • Hepatitis B vaccinatie: iedere reguliere stagiair moet voor aanvang van de stage minimaal 2 inentingen hebben gehad, daarna mag gestart worden met de stage, eerder niet!
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): iedere reguliere stagiair moet een VOG aanvragen, deze moet bij de start van de stage binnen zijn  

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog via de sollicitatieknop. Wij regelen een heerlijke kop koffie, thee of iets fris voor als we kennismaken. Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Bel dan met Alisha Zwaan via 06-23241886 of a.zwaan@triadevitree.nl

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1757
Locatie:
Espel
Terug naar boven