Stichting Triade Lelystad

Stagiair(e) Vormtweg | uren in overleg

Zoek jij een leuke interessante stageplaats? Solliciteer dan nu!

Waar ga je werken?
Op de Vormtweg op Urk bieden wij dagbesteding aan cliënten met een verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen. De activiteiten zijn met name gericht op het gebied van groenvoorziening, o.a. uit houtkloven, zagen etc. Deze activiteiten worden afgewisseld met passieve activiteiten afgestemd op de draagkracht van de cliënt.

Wat ga je doen?
Je begeleidt cliënten met een verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen. Je werkt met de methodiek Triple C. De competenties van de cliënt benut je optimaal. Je vindt het een uitdaging om erachter te komen wat de cliënt met zijn en/of haar gedrag duidelijk wil maken en maakt de vertaalslag van het gedrag. Je bent voor de cliënt in goede maar ook in slechte tijden. Als het moeilijk wordt ga je samen met de cliënt, door met de activiteit waar je mee bezig was.

De cliënten op dagbesteding hebben meestal 1 op 3 begeleiding. Er zijn ook cliënten die 1 op 1 werken en begeleiding vanuit de dagbesteding krijgen.

Werktijden/openingstijden
Werktijden zijn van 08.30 – 16.00 uur.

Hoe jij voor het verschil zorgt..

  • Je volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 (voorkeur 3e jaars)
  • Je bent flexibel, sociaalvaardig en staat sterk in je schoenen
  • Je bent goed in samenwerken, maar ook alleen weet jij je weg te vinden
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt..

  • Triade Vitree biedt een interessante praktijkplaats met stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (€ 400,- bruto per maand o.b.v. 36 uur / stage omvat minimaal 150 uur)
  • Begeleiding door ervaren medewerkers die je zullen helpen om alles uit je stage te halen
  • De ruimte en vrijheid voor je stageopdrachten  

Voordat je aan de slag kunt heb je nodig:

  • Hepatitis B vaccinatie: iedere reguliere stagiair moet voor aanvang van de stage minimaal 2 inentingen hebben gehad, daarna mag gestart worden met de stage, eerder niet!
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): iedere reguliere stagiair moet een VOG aanvragen, deze moet bij de start van de stage binnen zijn  

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog via de sollicitatieknop. Wij regelen een heerlijke kop koffie, thee of iets fris voor als we kennismaken. Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Bel dan met Klaas Jan Visscher via 06-36273099.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1771
Locatie:
Urk
Terug naar boven