Stichting Triade Lelystad

Stagiair(e) Zeedauw | 21-32 uur

Doe jij een opleiding MZ 3 of MZ 4 (uitstroom gehandicaptenzorg) of Social Work en zoek jij een stageplaats voor minimaal 21 uur per week? Reageer dan op deze leuke vacature!

Waar ga je werken?
Binnen Zeedauw zijn 8 groepen; 3 observatiegroepen, 3 structuur/MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag) groepen en 2 EMB (ernstig meervoudige beperking) groepen.Het gebouw biedt veel mogelijkheden zoals een snoezelruimte, gymzaal, zwembad en een grote tuin. De begeleiding is geschoold om methodisch te werken volgens de methodieken Goed leven en Gezin centraal. De groepsleiding werkt nauw samen met een gedragsdeskundige, fysiotherapeut, muziektherapeut, logopedist en ergotherapeut.De ontwikkelingsgerichte dagbehandeling vindt plaats in groepen.

Bij de groepsindeling is rekening gehouden met de behoeften van de kinderen, de ontwikkelingsmogelijkheden, de hulpvraag en de leeftijd. De groepsleiding zorgt voor een pedagogisch klimaat waarin de persoonlijke relatie van groepsleiding met het kind de basis vormt voor de begeleiding.

Wat ga je doen?
Als stagiaire werk je met de groepsleiding mee op de groep. Elke groep heeft een eigen weekprogramma. Gedurende de week komen er verschillende activiteiten aan bod, deze zijn per groep verschillend en afgestemd op de werkdoelen van het kind. Tijdens de intake bepalen ouders en groepsleiding samen het perspectief voor de behandeling en stellen zij daarbij behorende hoofd- en werkdoelen op. De eerste observatieperiode duurt drie à vier maanden en wordt multidisciplinair uitgevoerd. De bevindingen worden besproken met ouders en vastgelegd in het behandelplan. Dit behandelplan wordt één tot twee keer per jaar met ouders en betrokken disciplines besproken. Elke 4 weken is er een overleg tussen groepsleiding en het multidisciplinair team om de voortgang van de doelen te monitoren. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van de mogelijkheden en het aanleren van alternatief gedrag. Naast alle activiteiten wordt ook van jou verwacht dat je helpt met het uitvoeren van lichamelijke verzorging en huishoudelijke taken. 

Werktijden/openingstijden
Wij werken van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Waar jij het verschil maakt…

  • Je bent flexibel, sociaalvaardig en staat sterk in je schoenen
  • Je bent initiatiefrijk en een teamplayer
  • Je bent iemand die mogelijkheden ziet, kansen benut en een echte doorzetter
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Door je aanpak ben je een bron van inspiratie voor cliënten en collega’s 

Wat heb je nodig voordat je aan de slag kunt? 

  • Hepatitis B vaccinatie: iedere reguliere stagiair moet voor aanvang van de stage minimaal 2 inentingen hebben gehad, daarna mag gestart worden met de stage, eerder niet!
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): iedere reguliere stagiair moet een VOG aanvragen, deze moet bij de start van de stage binnen zijn  

 

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…

  • Triade Vitree biedt een interessante praktijkplaats met een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (€ 400,- per maand o.b.v. 36 uur per week)
  • De stage omvat minimaal 150 uur
  • Je kunt gebruik maken van meer dan 80 onlinetrainingen  

Laten we kennis maken!
Geïnteresseerd in deze stage? Top! Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Wij regelen een heerlijke kop koffie, thee of iets fris voor als we kennismaken. Liever eerst nog meer weten over deze stageplaats? Kom in contact met Jorinde Kop via 036-5343010.



Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1775
Locatie:
Almere
Terug naar boven