Stichting Triade Lelystad

Teamleider MVG Woning 2| 28 uur

Heb jij oog voor de wensen en behoeftes van je cliënten en de medewerkers? Wil jij aan de slag op een grote zorg locatie in Almere, waar volop ruimte is om zorg op maat te bieden? Spreekt de doelgroep MVG je aan? Solliciteer dan naar de functie van meewerken teamleider bij Triade Vitree!

Waar ga je werken als teamleider?
Aan de Sieradenweg in Almere staat onze mooie zorglocatie met huisvesting en dagbesteding voor 72 cliënten. Op het terrein staan MVG woningen en appartementen waar bewoners met VG-GGZ problematiek wonen. In de functie van meewerkend team coördinator ga je aan de slag op woning 2. Op deze woning wonen 8 cliënten met Lichtverstandelijke beperking en een sociaal emotioneel niveau tussen 1,5 en 3 jaar oud. 2 cliënten op deze woning worden geholpen met ADL verzorging. Het team bestaat uit 8 collega’s.  Op de Sieradenweg werken we integraal.

Wat ga je doen als teamleider?
Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg voor de volwassen cliënten met een verstandelijke beperking, waarbij je werkt volgens de Triple C-methode. Je helpt hen bij het realiseren van hun doelen zoals vastgelegd in hun ondersteuningsplannen. Hiernaast coördineer je alle werkzaamheden van jouw team en fungeer je als een centrale spil voor het team, de gedragsdeskundige en manager. Je signaleert en adviseert over nodige randvoorwaarden en opleidingsbehoeften binnen jouw team.

Je bent meewerkend en draagt deel bij aan een zinvolle dagprogramma en ondersteun je waar nodig bij de ADL. Met enthousiasme en zorgvuldigheid investeer je in de ondersteuningsrelatie met je cliënten. Je streeft ernaar de individuele behoeften van cliënten te begrijpen en een band op te bouwen gebaseerd op duidelijkheid, nabijheid en wederzijds vertrouwen. Hierdoor help je je cliënten een normaal leven te ervaren. Door samen te werken met het team weet je wat er speelt en kun je gerichte coaching toepassen.Je werkt daarom 70% van je contract mee binnen het rooster op de woonlocatie, de andere 30% gebruik je om te coachen, teamprocessen te versterken, mee te denken én uitvoering te geven aan de visie en missie van de Sieradenweg.

Hoe jij voor het verschil zorgt?
Jij geniet van een afwisselende en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil kunt maken voor je cliënten en je teamleden. Je weet hoe je het beste uit je team haalt. Als zich onverwachte situaties voordoen, toon jij lef en ga je voor creatieve oplossingen. Pas jij in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog maar de volgende zaken af te vinken:

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO diploma
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen een coördinerende functie in de zorg.

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt?
In ruil voor jouw enthousiasme en inzet ontvang jij:

  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 50 minimaal € 3.046,- en maximaal € 4.349,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een tijdelijk contract. Uren in overleg
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld in mei van 8%
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities

Laten we kennis maken!
Geïnteresseerd in deze vacature? Top! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met regiomanager Fiona Aengenend via 06- 16001306.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten en (nieuwe) medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van de vacature teamleider gehandicaptenzorg wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1835
Locatie:
Almere
Terug naar boven