Stichting Triade Lelystad

Begeleider flexpool Almere | 14-28 uur

Voor het kinderbehandelcentrum en de school voorbereidende groepen in Almere zijn wij op zoek naar begeleiders voor in de flexpool.

Waar ga je werken als begeleider?
Jij komt te werken als begeleider op verschillende locaties in Almere. Dit kan het Kinderbehandelcentrum (KBC)  zijn en ook de school voorbereidende groepen. Je werkt flexibel en hebt dus de mogelijkheid om met verschillende doelgroepen en op verschillende locaties te werken. Op deze manier kom je erachter waar je krachten liggen. Begeleiders in de flexpool hebben diensten van 6 tot 7 uur per dag, met regelmatige werktijden.

Het Kinderbehandelcentrum in Almere wordt bezocht door kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar, waarbij een achterstand in hun ontwikkeling is geconstateerd. Dit kan komen door een verstandelijke beperking, een medische oorzaak of een reden welke nog niet bekend is. Ondersteund door diverse disciplines, wordt de ontwikkeling en het perspectief van het kind in kaart gebracht, waarbij het kind door middel van begeleiding of behandeling wordt gestimuleerd in zijn ontwikkeling.

Op verschillende locaties hebben wij vanuit Triade Vitree school voorbereidende behandelgroepen. Op de groepen wordt er spelenderwijs en ervarend lerend gewerkt aan de leerlijnen van het onderwijs. Namelijk zelfstandig, zelfredzaam, sociale en emotionele vaardigheden en taal en rekenprikkels. Je werkt met een vast dagprogramma die je aanpast aan de gewenste behoefte van ieder kind. 

Ben je later toch toe aan vastigheid? In overleg met de managers kan je doorstromen naar een vaste groep. 

Wat ga je doen als begeleider?
Je gaat werken met verschillende doelgroepen, dit betekent dat je ook verschillende vormen van begeleiding toepast. De rode lijn in jouw werk is echter altijd consistent; vanuit nabijheid de cliënt optimale begeleiding bieden. Jij krijgt de ruimte om samen met de client hier zelf aanvulling aan te geven. De zorgvraag varieert per locatie en het komt voor dat je ADL werkzaamheden uitvoert.

Wat vraagt Triade Vitree van jou als begeleider?
Het zelfstandig werken gaat je goed af, maar je kunt ook de verbinding en samenwerking opzoeken met jouw collega’s. Op de werkvloer ben je positief ingesteld en neem je anderen mee in jouw enthousiasme. Je legt de nadruk van jouw werk op de succeservaringen van de cliënten. Jij kunt geduld opbrengen en het tempo van de cliënt volgen. Pas jij in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog maar de volgende zaken af te vinken: 

  • Je hebt een diploma MZ niveau 4 (v.h. SPW) of een vergelijkbare zorgdiploma
  • Werkervaring is een pré. Het hebben van de juiste attitude vinden wij belangrijker

Wat biedt Triade Vitree jou als begeleider?
In ruil voor jouw enthousiasme en inzet ontvang jij:

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 35, minimaal € 2.393,-  en maximaal € 3.360,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging bij goed presteren
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Trainingen en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities

Laten we kennis maken! 
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!  Liever eerst nog meer weten over de vacature? Bel dan met Valerie Knight, Manager Jeugd via: 06-30217177. 

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en (nieuwe) collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1850
Locatie:
Almere
Terug naar boven