Stichting Triade Lelystad

Begeleider MVG één op één Ankerpad | uren in overleg

Bied jij nabijheid en duidelijkheid en begeleid jij graag één-op-één?

Waar werk je?
Welkom bij Het Ankerpad! Een gerenoveerde boerderij, net buiten het gezellige dorp Espel. In deze rustgevende omgeving zorgen wij voor volwassen cliënten met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Eén van deze bewoners is Wesley (niet zijn echte naam), een jongeman van ongeveer 25 jaar met een ernstig verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Zijn ontwikkelingsleeftijd is tussen 2-3 jaar, sociaal-emotioneel functioneert hij tussen 6-18 maanden. 

Als Wesley goed in zijn vel zit, maakt hij op zijn eigen manier positief contact met begeleiders. Hij houdt van grapjes maken, muziek luisteren, fietsen en wandelen. Ook helpt hij graag in het huishouden. Het is voor Wesley belangrijk dat hij gezien wordt.

Wesley is bekend met dwangmatige handelingen. Wanneer hij begrensd wordt in deze handelingen, loopt de spanning snel op. Dit kan leiden tot fysieke uitlatingen naar zowel spullen als naar mensen. Daarom krijgt Wesley overdag drie-op-één begeleiding, ’s avonds is dit twee-op-één. Deze begeleiding vindt plaats in een van drie huiskamers op het Ankerpad. Hierin zit een juiste mix tussen het meedoen met activiteiten in de huiskamer en individueel gerichte activiteiten. 

Wat doe je als begeleider?
Als begeleider van Wesley, zorg jij dat Wesley een zinvolle dag invulling heeft. Je biedt daarom activiteiten aan passend bij zijn behoefte. Je structureert, schept duidelijkheid en bent in staat hem te begrenzen. Door jouw positief reflectief vermogen, weet jij waar jouw kracht ligt en waar jij je nog in kunt ontwikkelen. Ook bij jouw collega’s zie je dit en weet je hier op een constructieve manier feedback op te geven. Als team hanteren jullie zo voor Wesley een eenduidige begeleidingsstijl. 

Je wordt onderdeel van team Ankerpad, waarbij je focus op de een-op-een-begeleiding ligt. Dit betekent dat je veelal op de een-op-een diensten wordt ingezet. Wil je graag een mix tussen groepswerk en één-op-één? Dat kan! We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Waarin maak jij het verschil?

  • Jij hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal niveau 3
  • Je bent bekend met de doelgroep MVG en begeleidt vanuit de Triple-C methodiek
  • Jij staat stevig in je schoenen en gaat een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan met Wesley
  • Jij hebt vertrouwen, zelfreflectie en doorzettingsvermogen

Waarin maakt Triade Vitree het verschil? 

  • Direct een vast contract!
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40, met een minimum van € 2.672,- en een maximum van € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie
  • Vakantiegeld van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33% 

Laten we kennis maken!
En solliciteer gelijk via de button. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Booij (recruiter) via 06 – 51 58 14 56 of via a.booij@triadevitree.nl 

Let op: Wanneer wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking met Triade Vitree! Wanneer wij de juiste match hebben gevonden, zal de vacature sluiten.

 

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1856
Locatie:
Espel
Terug naar boven