Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider (in opleiding) Pilotenweg 7C | 20 en 28 uur

Ben jij een ervaren begeleider en wil jij een volgende stap maken?

Waar ga je werken als Persoonlijk begeleider?
De Pilotenweg 7C is een geschakelde 2-onder-1 kap woning. De woning is verdeeld in 2 woongedeeltes waar in totaal 12 cliënten wonen. Onze cliënten hebben allemaal een licht tot matig verstandelijke beperking. Sommige cliënten hebben moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een lichamelijke zorgvraag waarbij ook verpleegtechnische handelingen voorkomen. Wij begeleiden onze cliënten vanuit de Triple-C methodiek en de BOL-EIM.
Overdag zijn veel cliënten van huis voor werk of dagbesteding. Een aantal cliënten krijgt dagbesteding op locatie.

Ons team, dat uit 13 collega’s bestaat, kenmerkt zich door een fijne onderlinge sfeer waar ruimte is om van elkaar te leren. We zijn gemotiveerd en enthousiast en zijn op zoek naar een collega die deze kwaliteiten versterkt.

Wat ga je doen als Persoonlijk begeleider?
Je begeleidt de cliënten vanuit hun eigen appartement waarbij de nadruk ligt op het vergroten en versterken van vaardigheden. Zo houden onze cliënten regie op hun leven. Door de ontspannen sfeer die jij creëert, zorg jij dat cliënten zich veilig voelen in hun omgeving. Je pakt (non-)verbale signalen snel op en weet deze waar nodig om te zetten in een actie. Omdat jij aansluit op de ondersteuningsbehoefte van de cliënt, zorg jij dat de cliënt bewust werkt aan de opgestelde ondersteuningsdoelen.

Daarnaast heb jij een coördinerende rol. Jij zorgt ervoor dat het ondersteuningsplan up-to-date is en dat je collega’s de afspraken kennen en uitvoeren. Je kunt relevante informatie goed verwoorden en vastleggen en stemt waar nodig af met (externe) partijen.  Door jouw kennis en ervaring weet jij hoe jij jouw collega’s in hun kracht kan zetten en coacht hen hierin waar nodig en/of gewenst.

Waarin maak jij het verschil?

  • Je bent in het bezit is van een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 4
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep MVG
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je staat stevig in de schoenen en bezit van de juiste dosis doorzettingsvermogen

Waarin maakt Triade Vitree het verschil?

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 20-28 uur per week, aantal uren in overleg bespreekbaar
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van jouw ervaring schaal 35 of 40 minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities  

Solliciteren?
Geïnteresseerd in de vacature Persoonlijk begeleider? Top! Solliciteer direct via de sollicitatieknop.

Wil je eerst meer weten over de locatie of functie? Bel gerust met Eva Kuiper via 06 - 23 57 38 34.

Let op: Wanneer wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking met Triade Vitree! Wanneer wij de juiste match hebben gevonden, zal de vacature sluiten.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten. Acquisitie naar aanleiding van de vacature Persoonlijk begeleider wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1857
Locatie:
Emmeloord
Terug naar boven