Stichting Triade Lelystad

Begeleider BSB Almere | 9 uur

Geef jij net dat extra stukje begeleiding dat nodig is? Werk jij graag een aantal middagen in de week én heb jij zin om activiteiten uit te voeren met de kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken als begeleider Buitenschoolse Begeleiding?
De Buitenschoolse Begeleiding (BSB) in Almere is een gespecialiseerde opvang voor jongeren die net even wat meer begeleiding nodig hebben dan andere kinderen. Denk bijvoorbeeld aan jongeren met syndroom van Down, verstandelijk en/of lichamelijk beperkte jongeren of jongeren met diverse ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblematiek. Wij begeleiden de kinderen van het speciaal onderwijs na schooltijd. De Buitenschoolse Begeleiding bestaat uit drie groepen. De leeftijd is divers van ongeveer 4 tot 20 jaar.

Je werkdagen zijn woensdag en vrijdag en de werktijden zijn van 13:30 uur tot 18.00 uur. In de schoolvakanties zullen de werktijden van 08.30 uur tot 17.00 uur zijn.  

Wat ga je doen als begeleider Buitenschoolse Begeleiding?
Je biedt de kinderen een duidelijk en gestructureerd programma, gericht op de wensen en mogelijkheden van de jongeren. Bij elk kind wordt er daarnaast aan individuele doelen gewerkt die in overleg met ouders opgesteld zijn. Je begeleidt en stimuleert de kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Als team ben je samen verantwoordelijk voor een goede sfeer op de groep. Dit doe je vooral door de juiste begeleiding en positief gedrag te bekrachtigen. 

Hoe jij voor het verschil zorgt:
Ons motto is: kijken naar wat een kind wel kan en niet naar wat een kind niet kan. Je kunt overzicht bewaren, structuur creëren en inspelen op de individuele ontwikkelingsbehoeften van de jongeren. Pas jij in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog de volgende zaken af te vinken:

  • MBO 4 diploma aangevuld met specifieke kennis van de ontwikkeling van jongeren met een beperking/autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Ervaring met de begeleiding van jongeren met een beperking/autisme of moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Grote mate van kwaliteitsbewustzijn

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt:
Bij Triade Vitree zorgen we goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet ontvang jij:

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg schaal 35 minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • Een tijdelijk contract van 9 uur per week
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities 

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Liever nog iets meer weten over de vacature? Bel dan met Milou Bastiaens, manager Jeugd via: 06-13705685 of met Maaike in 't Hout, gedragsdeskundige via: 06-81371484. 

Als wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking! Wanneer we de juiste match hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en (nieuwe) collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1875
Locatie:
Almere
Terug naar boven