Stichting Triade Lelystad

Jeugdzorgwerker Beeldsnijderstraat | 28 uur

Ben jij de betrokken jeugdzorgwerker die onze jongeren ondersteunt? Ben jij flexibel? Dan kijken we daarna graag met je naar mogelijkheden.

Waar ga je werken als jeugdzorgwerker?
De Beeldsnijderstraat is een locatie in de wijk Stadshagen in Zwolle. Het team is verantwoordelijk voor de behandeling/begeleiding van 7 jongeren (vanaf 17 jaar) in de twee naastgelegen appartementen. Onze taak is om deze jongeren te helpen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, eventueel ondersteund door therapie. Dit doen we onder verantwoordelijkheid van de gedragswetenschapper. 

Hoe ziet je werk op deze locatie eruit?
Als jeugdzorgwerker begeleid je jongeren, die niet alleen door beperkte begaafdheid of GGZ-gerelateerde problematiek, maar tevens door andere factoren in hun ontwikkeling belemmerd worden. Je leert de jongeren omgaan met zijn/haar hulpvragen en begeleidt hen op hun weg naar zelfstandigheid. Wanneer een jongere vast loopt weet jij de juiste aansluiting te vinden zodat de jongere weer verder kan. Vanuit het behandelplan werk jij concreet aan de doelen die zijn opgesteld. Tijdens de behandeling van de jongeren betrek je waar mogelijk het netwerk, jouw collega, de gedragsdeskundige en de teammanager. Je stimuleert jongeren tot een betekenisvolle dagbesteding en/of vrijetijdsbesteding en je doet gezamenlijk activiteiten. Je observeert en begeleidt het groepsdynamisch proces binnen de woonlocatie dagelijks en intervenieert waar nodig.

Hoe zorg jij voor het verschil?

  • Je hebt tenminste een afgeronde relevante MBO-opleiding (bijv. SPW-4)
  • Je werkt volgens een rooster in wisselende diensten incl. slaapdiensten
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband
  • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, stressbestendig en zelfstandig
  • Je kunt je zowel schriftelijk als mondelinge goed uitdrukken

Hoe maakt Triade Vitree het verschil? 

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een vast contract voor 28 uur per week
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag in mei
  • Training, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities

Laten we kennismaken!
En reageer direct op de vacature. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Booij (recruiter) op 06- 51 58 14 56.

Let op: Wanneer wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking met Triade Vitree! Wanneer wij de juiste match hebben gevonden, zal de vacature sluiten.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1885
Locatie:
Zwolle
Terug naar boven