Stichting Triade Lelystad

Begeleider MVG Ankerpad | uren in overleg

Maak jij als onmisbare schakel een positieve impact op het dagelijks leven van onze cliënten? Maak dan snel kennis met het Ankerpad!

Waar werk je?
Welkom bij Het Ankerpad! Een gerenoveerde boerderij, net buiten het gezellige dorp Espel. In deze rustgevende omgeving zorgen wij voor volwassen cliënten met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Onze boerderij is verdeeld over drie huiskamers, waar ongeveer 4-6 cliënten per huiskamer verblijven. Een aantal cliënten krijgt een-op-een begeleiding. We bieden betekenisvolle daginvulling met activiteiten die speciaal zijn georganiseerd voor onze cliënten. 

Samen met ongeveer 30 gemotiveerde en enthousiaste collega’s doen wij er elke dag alles aan om onze cliënten zich thuis te laten voelen. 

Wat doe je als begeleider?
Als begeleider speel jij een zeer belangrijke rol in het verwezenlijken van de doelen van onze cliënten, met behulp van de Triple C-methode. Je werkt samen met hen aan een zinvolle daginvulling en ondersteunt waar dit nodig is bij de ADL. Met een glimlach en veel empathie investeer je in een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met je cliënten. De communicatie van de cliënt is soms verbaal, vaak ook non-verbaal. Waar nodig ondersteun jij jouw communicatie met picto’s of verwijzers. Je begrijpt hun menselijke behoeften en bouwt een onweerstaanbare band op gebaseerd op duidelijkheid, nabijheid en vertrouwen.

Waarin maak jij het verschil?

  • Jij hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal niveau 3
  • Jij staat stevig in je schoenen en gaat onvoorwaardelijke een ondersteuningsrelatie aan met onze cliënten
  • Jij hebt vertrouwen, zelfreflectie en doorzettingsvermogen

Waarin maakt Triade Vitree het verschil? 

  • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40, met een minimum van € 2.672,- en een maximum van € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie
  • Belastingvoordeel via Flex Benefits, waarmee je belastingvrij aankopen kunt doen
  • Vakantiegeld van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33% 

Laten we kennis maken!
En solliciteer gelijk via de button. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Annemieke Booij (recruiter) via 06-51581456 of a.booij@triadevitree.nl

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. steken graag zoveel mogelijk tijd en energie in onze cliënten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1881
Locatie:
Espel
Terug naar boven