Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider Haringvlietstraat 38-40 | 28 uur

Wij zoeken een persoonlijk begeleider voor de Haringvlietstraat in Almere voor 28 uur per week. Samen willen we de beste ondersteuning geven aan onze cliënten.

Waar ga je werken als Persoonlijk Begeleider?
Op de Haringvlietstraat 38-40 wonen in totaal 13 cliënten verdeeld over 2 groepen. Er wonen redelijk zelfstandige cliënten en cliënten met een ernstige lichamelijke beperking. Overdag gaan de cliënten naar werk of dagbesteding. Door de variatie in zelfstandigheid in beide woningen is geen dag hetzelfde en ga je met verschillende methodieken werken om de beste begeleiding te realiseren. Jouw team gaat voor de beste begeleiding en doet dat met humor en positiviteit. Samen zorgen wij ervoor dat onze cliënten hun mogelijkheden optimaal benutten. Jullie nemen initiatieven, geven elkaar feedback en veel zaken worden in samenspraak gedaan. 

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider?
Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse gang van zaken op de groepen. Hierbij heb je een nauwe samenwerking met jouw collega persoonlijke begeleider. Daarnaast speel jij ook een belangrijke rol in de begeleiding van onze cliënten en ben jij een coach voor jouw collega begeleiders. Met de cliënten en ouders/zorgverleners maak je afspraken over de zorg en begeleiding en zorg je ervoor dat ondersteuningsplannen up-to-date zijn.  Jouw vaardigheden om bij een ieder onder de ijsberg te duiken en te achterhalen wat zich daar bevindt helpen collega’s en ouders/zorgverleners de zorg nog beter te maken. Je begeleidt bewoners bij hun therapie en afspraken met andere instanties. Het bieden van ADL-werkzaamheden zijn onderdeel van je functie.

Hoe jij voor het verschil zorg als persoonlijk begeleider…
Het zelfstandig werken gaat je goed af, maar samenwerking kenmerkt jouw stijl. Op de werkvloer sta je sterk in je schoenen, ben je positief ingesteld en neem je anderen mee in jouw enthousiasme. Jij weet op jouw manier de cliënten over de streep te trekken om naar hun mogelijkheden te kijken. Je weet wat onvoorwaardelijke ondersteuning inhoudt en bent bekend met Vlaskamp en BOL-EIM. 

En dan nog even dit:

  • Heb je een diploma MZ niveau 4 (v.h. SPW) of een vergelijkbare zorgdiploma
  • Heb je minimaal 1 jaar ervaring als persoonlijk begeleider of binnen een soortgelijke functie
  • Vind je het geen probleem om in wisselende diensten te werken alsook dagdiensten op de woensdag en in het weekend

 

Wat biedt Triade Vitree jou als Persoonlijk Begeleider?

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40, minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een vast contract voor 28 uur per week. Aantal uren in overleg bespreekbaar
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Liever eerst nog meer weten over deze vacature? Bel dan met Els Bazin via 06-13037339. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature Persoonlijk Begeleider wordt dan  niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1889
Locatie:
Almere
Terug naar boven