Stichting Triade Lelystad

Begeleider MVG Sieradenweg | uren in overleg

Ben jij in staat om de wensen en behoeften van je cliënten goed in te schatten? Lijkt het je interessant om te werken op een moderne zorg locatie in Almere, waar voldoende ruimte is voor maatwerk in de zorg? Dan is de positie van Begeleider MVG iets voor jou!

Wat houdt de rol van Begeleider in?
Op de Sieradenweg in Almere staat een prachtige zorglocatie met accommodaties en dagbesteding voor 72 cliënten van verschillende zorgniveaus (MVG en VG-GGZ). Hier ga je een warm thuis creëren; samen met hen werken aan een zinvolle invulling van de dag. Het is een plek waar cliënten de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en de ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben.

Wat zijn je taken als Begeleider?
Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor volwassen cliënten met een verstandelijke beperking, waarbij je werkt volgens de Triple C-methode. Je helpt hen bij het realiseren van hun doelen zoals vastgelegd in hun ondersteuningsplannen. Daarnaast draag je bij aan een zinvolle dagbesteding en ondersteun je waar nodig bij de ADL. Met enthousiasme en zorgvuldigheid investeer je in de ondersteuningsrelatie met je cliënten. Je streeft ernaar de individuele behoeften van cliënten te begrijpen en een band op te bouwen gebaseerd op duidelijkheid, nabijheid en wederzijds vertrouwen. Hierdoor help je je cliënten een normaal leven te ervaren.

In het kort:
Je staat klaar voor cliënten uit de doelgroep VG-GGZ of MVG (Moeilijk Verstaanbaar Gedrag) en begeleidt hen volgens de Triple C-methode.
• Je gaat aan de slag op een van onze mooie woningen (MVG-woning of VG-GGZ-woning) op de zorglocatie aan de Sieradenweg (samen bepalen we welke woning het beste bij je past!)
• Je draagt bij aan een veilige en vertrouwde omgeving waarin cliënten zich volop kunnen ontwikkelen
• Je werkt zowel vroege als late diensten (gemiddeld één slaapdienst per 15 weken) en soms cliëntvolgend naar dagbesteding (integrale dagbesteding)

 

Wat verwachten we van jou:
• Je hebt een afgeronde opleiding op MZ niveau 3 of 4
• Bij voorkeur heb je ervaring in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking en/of GGZ-problematiek
• Bij voorkeur heb je ervaring met de Triple C-methode (Cliënt, Coach, Competentie)
• Je bezit vertrouwen, zelfreflectie en doorzettingsvermogen

Hoe Triade Vitree het verschil maakt..
Naast de mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende locaties bieden wij:

• Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 met een minimum van € 2.617,- en een maximum van € 3.535,- op basis van een 36-urige werkweek
• Direct een vast dienstverband!
• Wij bieden jou de kans om een mooie stap te maken, te leren en jezelf verder te ontwikkelen
• Daarnaast is er een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% in mei.

Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden binnen de Sieradenweg en welke woning en/of doelgroep het beste bij je past.

Laten we kennismaken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Je hoeft alleen je CV op te sturen om je interesse kenbaar te maken, dus solliciteer vandaag nog! Wil je eerst meer weten over werken bij Triade Vitree? Neem dan contact op met Fiona Aengenend via telefoonnummer 0616001306.

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en (nieuwe) collega's. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1893
Locatie:
Almere
Terug naar boven