Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider Zeewolde | 28 uur

Ben jij die enthousiaste persoonlijk begeleider die sterk in zijn schoenen staat? En help jij onze cliënten bij het bereiken van hun doelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar ga je werken als persoonlijk begeleider?
Op de Gelderseweg in Zeewolde wonen 12 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking verdeeld over twee aaneengeschakelde woningen. Op deze mooie landelijk gelegen locatie bevindt zich verder een zorgboerderij, een natuurvoedingswinkel, theeschenkerij en een 18 holes midgetgolfbaan. De dagbesteding van onze cliënten bestaat hier uit een groengroep, diergroep, creatieve groep en de winkel. 

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider?

Je begeleidt de cliënten bij de dagelijkse bezigheden in hun eigen woonomgeving. Je creëert een prettige en veilige sfeer. Je zorgt ervoor dat ondersteuningsafspraken up to date blijven. Daarnaast zorg je ervoor dat collega’s de afspraken kennen en hier ook naar handelen. Je begeleidt leerlingen/stagiaires en overlegt met verschillende zorgdisciplines om de benodigde interventies zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Je kijkt naar de achtergrond en oorzaak van probleemgedrag en treedt de-escalerend op.

Je werkt nauw samen met jouw team van 13 collega’s in een 24-uurs rooster waarbij de cliënten overdag zo veel mogelijk zelfstandig actief zijn. 

Hoe jij voor het verschil zorgt..

  • Je bent in het bezit van een diploma mz (voorheen spw), niveau 4
  • Je bent een professional die samen met de cliënt de regie behoudt over zijn/haar leven
  • Je bent flexibel en werkt alle diensten (late diensten, slaapdiensten en dagdiensten). Jouw rooster is ruim van tevoren bekend
  • Je hebt kennis van de methodiek Triple-C en/of bent bereid deze je eigen te maken
  • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en collega’s te bevragen naar handelswijze

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt..
In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet ontvang je:

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een jaarcontract voor 28 uur per week met de intentie tot vast dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijke pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities  

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Liever eerst nog meer weten over deze vacature? Bel dan met Meike Lenger via 06-16123881.

Als wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking! Wanneer we de juiste match hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1904
Locatie:
Zeewolde
Terug naar boven