Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider Bachweg 19A | 32 uur

Voor onze locatie op de Bachweg 19a in Almere muziekwijk zoeken wij een persoonlijk begeleider voor 32 uur per week.

Waar ga je werken als persoonlijk begeleider?
JS Bachweg 19A is een ouderengroep van 12 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die verbaal - en non-verbaal communiceren.  Bachweg 19A heeft dagbesteding aan huis. De cliënten die hier wonen houden ervan om op een liefdevolle en respectvolle manier benaderd te worden. We respecteren de zaken die ze zelf kunnen, en daar waar het niet lukt ondersteunen wij.

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider?
Als persoonlijk begeleider coördineer jij de zorg voor deze cliënten. Je werkt nauw samen met de orthopedagoog en ondersteunt de collega’s in jouw team. Daarnaast betrek je de wettelijke vertegenwoordigers bij de geboden zorg en overleg je met externe instanties. Uiteraard begeleid jij ook zelf cliënten bij hun dagelijkse ondersteuning (veel ADL) en ontwikkeling. Daarbij werk je volgens de Triple C-methode, waarbij je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie opbouwt, samen aan een betekenisvolle dagbesteding werkt en leert omgaan met de menselijke behoeftes die schuilgaan achter het gedrag van je cliënten en volgens de methodiek LACCS.

Hoe jij voor het verschil zorgt...
Je kunt je actief verdiepen in de vraag en de behoefte van de cliënten en je geeft ruimte aan de mening van hun naastbetrokkenen. Je bent kritisch en hebt een groot (zelf) lerend vermogen. Je kunt relevante informatie goed verwoorden en vastleggen. Verder neem je verantwoordelijkheid en ben je veerkrachtig bij tegenslagen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en de juiste interventies.

En dan nog even dit:

  • Je hebt een diploma mz (v.h. spw) niveau 4, verpleegkunde of hbo social work (voorheen sph)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Triple C (= Cliënt, Coach, Competentie, anders kijken naar gedrag en de onderliggende oorzaken aanpakken) en LACCS

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt...
In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet ontvang je:

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag in mei
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wil je liever eerst meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Petra Hartog, regiomanager, via 06-22556408.

Als wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking! Wanneer we de juiste match hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten en (nieuwe) medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1905
Locatie:
Almere
Terug naar boven