Stichting Triade Lelystad

Ambulant Gezinshulpverlener NOP | 24 uur

Voor de regio’s Urk, Emmeloord zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Loop jij warm voor het zoeken naar de uitzondering en zie jij wat wél goed gaat wanneer er sprake is van complexe gezinsproblematiek? Lees dan verder.

Wat ga je doen als Ambulant Gezinshulpverlener?
Binnen de gemeentes Urk en Emmeloord geeft Triade Vitree uitvoering aan gezinshulpverlening. In deze regio’s geef je uitvoering aan diverse modules voor gezinsbehandeling. Afhankelijk van de vorm van hulp die wordt ingezet duurt een traject tussen de drie maanden en een jaar. Samen met je collega gezinshulpverleners werk je onder begeleiding van een gedragsdeskundige. Jij biedt ambulante hulp aan (gezins)systemen met jeugdigen, waarbij er sprake is van chronische en/of complexe problemen. Wij helpen jeugdigen en hun ouders om zich te ontwikkelen en te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. 

Daarbij wordt als overkoepelende zorgvisie de Schemagerichte benadering gehanteerd: we brengen de 5 basisbehoeften in kaart en helpen de jeugdige de meest gezonde versie van zichzelf te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de behandeling, sluit aan bij de agenda van de jeugdigen en het gezin en bent bereid indien nodig buiten kantoortijden te werken.

Hoe jij voor het verschil zorgt als Ambulant Gezinshulpverlener:
Je krijgt energie van een complexe werkomgeving die constant wisselt en waarbij jij verschillende rollen moeiteloos invult. Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een relevante afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld MWD, SPH of Pedagogiek) aangevuld met een afgeronde Post-HBO IAG opleiding of bent bereid deze op korte termijn te volgen
  • Je bent geregistreerd (of voor aangemeld) als jeugdzorgwerker bij het SKJ
  • Je hebt ervaring in het werken als Ambulant hulpverlener
  • Je beschikt over een rijbewijs en een auto

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt:
In ruil voor jouw enthousiasme en inzet ontvang jij:

  • Een salaris conform de CAO Jeugdzorg, schaal 9 minimaal € 3.042,75,- en maximaal € 4.544,51- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een tijdelijk contract voor minimaal 24 uur per week. Met uitzicht op verlenging
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities 

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Liever eerst nog meer weten over de vacature? Bel dan met Anneke Driezen, Manager Jeugd, telefoonnummer: 06-11326458. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1909
Locatie:
Noordoostpolder
Terug naar boven