Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider Azorenweg

Bouw jij een vertrouwensband op met onze cliënten en weet jij wat hen echt gelukkig maakt? Dan komen we graag in contact met jou!

Waar ga je werken als persoonlijk begeleider?
Op de Azorenweg 22-24/Mallorcastraat 26 in Almere is er plek voor 13 cliënten in drie aan elkaar geschakelde woningen. De cliënten hebben een eigen kamer, maar zijn ook veel te vinden in de gezamenlijke woonkamer waar ook gegeten wordt. De leeftijd van de cliënten varieert  tussen de 25 en 65 jaar. De cliënten hebben een midden tot laag niveau waarbij ze tevens ondersteuning in de ADL nodig hebben. De locatie bevind zich in een woonwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Van maandag tot en met donderdag gaan de cliënten overdag naar dagbesteding. Van 10.00 – 15.30 uur is er dan geen begeleiding aanwezig. Op vrijdag en in het weekend zijn de meeste cliënten vrij. Meestal werk je samen met de begeleider die op de andere woning aanwezig is.

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider?
Als persoonlijk begeleider heb je een regiefunctie. Samen met de cliënt, verwanten en de gedragsdeskundige stel je doelen op die passen bij het ontwikkelingsniveau van de cliënt. We werken aan het vergroten en bij sommige bewoners behouden van vaardigheden. Wij streven naar een ontspannen sfeer in een huiselijke omgeving, zodat cliënten zich veilig voelen. Jij zorgt ervoor dat het ondersteuningsplan up-to-date is en dat je collega’s de afspraken kennen en uitvoeren. Je collega begeleiders coach je op een prettige manier en je laat hen verder groeien door jouw kennis en ervaring. Je kunt relevante informatie goed verwoorden en vastleggen en stemt waar nodig af met externe instanties.  Bij voorkeur heb je ervaring met Triple C en de BOL/EIM methode.

Hoe jij voor het verschil zorgt…

  • Je bent in het bezit van een MZ diploma (voorheen SPW), minimaal niveau 4
  • Je kunt je actief verdiepen in de vraag en de behoefte van de cliënt en je geeft ruimte aan de mening van hun naastbetrokkenen
  • Je bent kritisch en hebt een groot zelflerend vermogen
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent veerkrachtig bij tegenslagen
  • Je werkt volgens een wisselend rooster met slaap- en weekenddiensten.

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…
In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet ontvang jij:

  • Natuurlijk bieden we jou een marktconform salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek 
  • Naast jouw reguliere salaris ontvang je onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO Gehandicaptenzorg
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed presteren
  • Aantal uren is in overleg bespreekbaar
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Ambitieus? Wij bieden trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities.

Laten we kennismaken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wil je liever nog iets meer weten over de vacature? Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Kom in contact met regiomanager Thea Meijer via 06-10162479.

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en (nieuwe) collega’s. Daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1916
Locatie:
Almere
Terug naar boven