Stichting Triade Lelystad

Persoonlijk begeleider Almere| uren in overleg

Voeg jij iets waardevols toe aan de zorg van onze cliënten? Solliciteer dan naar de functie van persoonlijk begeleider bij Triade Vitree! Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke locatie het beste past bij jouw wensen.

Waar ga je werken als persoonlijk begeleider?
Triade Vitree levert een bijdrage in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Dit doen wij in Flevoland en omgeving. We bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school. Triade Vitree helpt mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij/zij zich kan ontwikkelen. Prettig wonen vinden wij hierbij een belangrijke pijler. Wij zijn voor de regio Almere op zoek naar meerdere begeleiders en persoonlijk begeleiders. Samen met jou kijken we naar de best passende locatie in Almere.

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider?
Jij biedt als persoonlijk begeleider de cliënten, die redelijk zelfstandig zijn of lichamelijke verzorging nodig hebben, sociaal-emotioneel basisveiligheid. Waar nodig denk je meer of minder intensief met ze mee over zaken waar zij in het dagelijks leven tegen aan lopen. Je bent in staat individuele ondersteuning te bieden vanuit nabijheid in hun eigen slaapkamer. Samen met de cliënt stel je doelen en ondersteuningsafspraken op die vastgelegd worden in het cliëntplan. Je zorgt ervoor dat de ondersteuningsafspraken up-to-date zijn en dat je collega’s de afspraken kennen en uitvoeren. Je geeft hierbij coaching aan mede-collega’s. Je stemt relevante informatie af met externe instanties maar ook met ouders/wettelijk vertegenwoordigers. Je werkt dus heel zelfstandig binnen een team. Je stemt met elkaar af, valt voor elkaar in en geeft elkaar op constructieve wijze feedback. Verder draag je zorg voor een duidelijke communicatie tussen teamleden en tussen het team en andere partijen.

 

Hoe jij voor het verschil zorgt…
Jij zegt wat je doet en doet wat je zegt of het nu gaat om cliënten, verwanten of collega’s. Er zijn leergierige en ambitieuze collega’s binnen het team die graag leren van jouw ervaring, maar jij staat ook open om te leren van collega’s. Op de werkvloer sta je sterk in je schoenen, ben je positief ingesteld en neem je anderen mee in jouw enthousiasme. Jij weet op jouw manier de cliënten over de streep te trekken om naar hun mogelijkheden te kijken. Je hebt het volgende nodig:

  • Een diploma MZ niveau 4 (voorheen SPW) Social Work of een andere relevante zorgopleiding
  • Minimaal 1 jaar ervaring als persoonlijk begeleider of binnen een soortgelijke functie
  • Je bent bereid om verschillende diensten te werken, waaronder slaapdiensten en weekenden

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…
In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet bieden wij jou: 

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 of 45. Dit is minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.938,- op basis van een 36-urige werkweek
  • De mogelijkheid om te kijken welke locatie het beste bij jouw wensen past en bieden wij je daarbij een contract op maat voor minimaal een jaar voor 16 tot 32 uur per week
  • Wij bieden trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities
  • Interessante belastingvoordeel, wie wil dat nou niet? Via Flex Benefits kan je belastingvrij aankopen doen
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 

Laten we kennismaken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wil je liever nog iets meer weten over de vacature? Bel dan met recruiter Soeraja Baars via 06-51021555 of stuur haar een bericht. 

Wij zorgen graag voor het verschil voor onze cliënten en collega’s, daar besteden we dan ook veel tijd aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1916
Locatie:
Almere
Terug naar boven