Stichting Triade Lelystad

Begeleider gehandicaptenzorg Almere | 14-36 uur

Ben jij die positieve en enthousiaste begeleider die een prettige en veilige sfeer creëert voor onze cliënten? Dan zoeken we jou!

Waar ga je werken als begeleider?
Je gaat aan de slag op een van onze locaties in Almere. Wij hebben als Triade Vitree binnen Almere verschillende zorg- en woonlocaties. Zo kan je op de ene locatie te maken hebben met cliënten die een licht tot matig verstandelijke beperking hebben en op de andere locatie werken met cliënten die en een matig tot zwaar verstandelijke beperking hebben, met de algemene dagelijkse zorg. De bewoners van de verschillende woonlocaties gaan overdag naar een dagbesteding, behalve op de vrijdag en in het weekend. Van maandag tot en met donderdag gaan de meeste cliënten overdag naar dagbesteding. Van 10.00 – 15.30 uur is er dan geen begeleiding. Op een aantal locaties is het zo dat er ook dagdiensten zijn omdat de bewoners thuisblijven. Per locatie werk je samen met een team van 6 tot 13 collega’s. De locaties bevinden zich in woonwijken en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat ga je doen als begeleider?
Samen met je collega’s ondersteun je de bewoners bij het aanleren en behouden van vaardigheden. Je hebt aandacht voor zelfzorg, ondersteunt bij het schoonhouden van hun eigen kamer en invulling van de vrije tijd. Naast het aanleren en onderhouden van vaardigheden en het bieden van structuur, onderhoud je ook contact met ouders en zorgverleners. Jij zorgt voor een veilige, prettige en fijne sfeer waardoor de client zich vertrouwt bij je voelt. Je werkt binnen een dag/avond rooster met korte en lange diensten, inclusief slaapdiensten. De afspraken uit het cliëntplan voer je uit en daarbij werk je in nauwe samenwerking met de gedragskundige en collega's.

Spreekt dit jou aan? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloop ochtend of middag om de sfeer te kunnen proeven.

Waar jij het verschil maakt…

  • Je bent enthousiast, praktisch, betrouwbaar en positief ingesteld
  • Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma niveau 3/4 (MZ)
  • Je blinkt uit in talent voor het creëren van een fijne en veilige omgeving
  • Je hebt inzicht in de vraag en behoefte van de cliënt
  • Bij voorkeur heb je ervaring met methodes Triple C en BOL/EIM

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…

  • Een salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg schaal 35 minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- op basis van een 36-urige werkweek 
  • Naast jouw reguliere salaris ontvang je onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO Gehandicaptenzorg
  • Wij bieden jou de kans om een schat aan ervaring op te doen met verschillende doelgroepen. Er is altijd een contract dat precies bij jou past. Wij denken mee en zetten graag een stapje extra!
  • Wij bieden trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities
  • Vakantiegeld in mei en er is een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Laten we kennismaken!
Solliciteer vandaag nog als je zin hebt om aan de slag te gaan. Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Bel dan met regiomanager Thea Meijer-Macleane via 06-10162479.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten en (nieuwe) medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van de vacature Begeleider wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1927
Locatie:
Almere
Terug naar boven