Stichting Triade Lelystad

Meewerkend Teamcoördinator VG GGZ Almere | 36 uur

Heb jij oog voor de wensen en behoeftes van je bewoners en de medewerkers? Wil jij aan de slag op een woning in Almere, waar volop ruimte is om zorg op maat te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Waar ga je werken als Meewerkend Teamcoördinator?
Aan de Sieradenweg in Almere staat sinds begin 2022 een nieuwe zorglocatie met 6 woningen voor verschillende doelgroepen, inclusief eigen dagbestedingen. De aanwezige zorgniveaus op het terrein zijn MVG en VG-GGZ. Ons doel is om een nieuw thuis te creëren waar wij samen werken aan een zinvolle dag invulling, een plek waar onze cliënten zichzelf kunnen ontwikkelen en daarbij de nodige ondersteuning van ons als begeleiders ontvangen. 

Jij komt te werken op de 2e verdieping van woning 12 waar 12 bewoners met VG-GGZ problematiek wonen. De bewoners hebben een sociaal denkniveau van tussen de 3 en 7 jaar, in spanning ligt het communicatieniveau rond de 6-18 maanden. Hier kom je problematiek tegen als Autisme Spectrum Stoornissen (ASS), borderline, angststoornissen en schizofrenie. Bij ons op de woning creëren wij rust, veiligheid en werken we aan de ontwikkeling van onze cliënten. 

Wat ga je doen als Meewerkend Teamcoördinator?
Je coördineert alle werkzaamheden van jouw team en fungeert als een centrale spil voor het team, de gedragsdeskundige en manager. Je signaleert en adviseert over nodige randvoorwaarden en opleidingsbehoeften binnen jouw team.

Je bent meewerkend en draagt deels bij aan een zinvolle dagbesteding en draait mee in de zorg voor de bewoners. Met enthousiasme en zorgvuldigheid investeer je in de ondersteuningsrelatie met je bewoners. Je streeft ernaar de individuele behoeften van bewoners te begrijpen en een band op te bouwen gebaseerd op duidelijkheid, nabijheid en wederzijds vertrouwen. Hierdoor help je je bewoners een normaal leven te ervaren.

Door samen te werken met het team weet je wat er speelt en kun je gerichte coaching toepassen. Je werkt daarom 70% van je contract mee binnen het rooster op de woonlocatie, de andere 30% gebruik je om te coachen, teamprocessen te versterken, mee te denken én uitvoering te geven aan de visie en missie van de Sieradenweg.

Hoe jij voor het verschil zorgt…

Jij geniet van een afwisselende en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil kunt maken voor je cliënten en je teamleden. Je weet hoe je het beste uit je team haalt. Als zich onverwachte situaties voordoen, toon jij lef en ga je voor creatieve oplossingen. Pas jij in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog maar de volgende zaken af te vinken:

  • Je bent in het bezit van een relevante hbo diploma
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen een coördinerende functie in de zorg

 

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…
In ruil voor jouw enthousiasme en inzet ontvang jij:

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 50 minimaal € 3.046,- en maximaal € 4.349,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag in mei
  • Direct een vast contract
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities   

Laten we kennis maken!
Geïnteresseerd in deze vacature? Top! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag. Voor meer informatie over de functie meewerkend teamcoördinator kun je bellen met Corporate Recruiter Charlotte Verschuur via 06-83492094.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten en (nieuwe) medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van de vacature meewerkend teamcoördinator wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1920
Locatie:
Almere
Terug naar boven