Stichting Triade Lelystad

Stagiair(e) Ambulant NOP | 16-32 uur

Word jij vanaf september 2024 onze nieuwe stagiair(e)?

Waar ga je werken?
Wij begeleiden cliënten met een verstandelijke beperking, psychische stoornissen of eventueel andere problematieken, zoals verslaving of schulden. De cliënten wonen zelfstandig in de wijk, verspreid over de hele Noordoostpolder. De ondersteuningsmomenten vinden voornamelijk plaats in hun eigen omgeving, soms op kantoor. Op ons kantoor is een inloopruimte, wat cliënten de mogelijkheid biedt om elkaar op te zoeken en daar waar nodig, hulp te vragen van een begeleider.

We bieden ondersteuning aan cliënten met een WLZ indicatie en cliënten die een WMO beschikking hebben. Hierdoor is er een diversiteit aan cliënten met verschillende ondersteuningsbehoeftes.

Wat ga je doen?
Jij komt bij cliënten thuis en gaat uit van wat de cliënt zelf kan. Je stimuleert en motiveert hem/haar daarbij en neemt alleen zaken over die echt niet lukken. Als je ziet dat er meer zorg nodig is dan heb je een signalerende functie.

Je gaat mee op huisbezoeken om de cliënten beter te leren kennen en na verloop van tijd ga je cliënten (ook) alleen bezoeken. Je kan altijd terug vallen op een collega.

Naast de huisbezoeken zal je ook mee draaien op de inloop. De inloopruimte kan je zien als een huiskamer waar iedere avond wordt gekookt. Cliënten kunnen 6 dagen per week een maaltijd afhalen of er kan mee gegeten worden. Er is dan ook de mogelijkheid voor een kopje koffie.

Hoe jij voor het verschil zorgt..

  • Je volgt de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 (3e jaars) uitstroom gehandicaptenzorg of Hbo Social Work
  • Je bent flexibel, sociaalvaardig en staat sterk in je schoenen
  • Je bent goed in samenwerken, maar ook alleen weet jij je weg te vinden
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt..

  • Triade Vitree biedt een interessante praktijkplaats met stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg (€ 400,- bruto per maand o.b.v. 36 uur / stage omvat minimaal 150 uur)
  • Begeleiding door ervaren medewerkers die je zullen helpen om alles uit je stage te halen
  • De ruimte en vrijheid voor je stageopdrachten

Wat heb je nodig voordat je aan de slag kunt?

  • Hepatitis B vaccinatie: iedere reguliere stagiair moet voor aanvang van de stage minimaal 2 inentingen hebben gehad, daarna mag gestart worden met de stage, eerder niet!
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG): iedere reguliere stagiair moet een VOG aanvragen, deze moet bij de start van de stage binnen zijn   

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog via de sollicitatieknop. Wij regelen een heerlijke kop koffie, thee of iets fris voor als we kennismaken. Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Kom in contact met Michel Willems via telefoonnummer 06-23976136.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1912
Locatie:
Noordoostpolder
Terug naar boven