Stichting Triade Lelystad

Begeleider Ochtenddienst | 15-20 uur

Op de Bachweg in Almere zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider die graag in de ochtenddienst wilt werken.

Waar ga je werken als begeleider?
De woning Bachweg 25 is gelegen in een mooie groene woonwijk waar cliënten zich vermaken door te wandelen, te fietsen en leuke activiteiten te doen zowel binnen al buitenshuis. De 7 (jong) volwassen bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Overdag gaan de cliënten naar dagbesteding of naar een leerwerkplek. Wanneer cliënten thuis zijn is er begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er een nachtdienst en een slaapdienst aanwezig voor alle woningen op de Bachweg.

Wat ga doen als begeleider?
Als begeleider in de ochtenddienst draag jij zorg voor een groep (jong) volwassen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Je werkt volgens de ‘’goed leven’’, LACCS- methode. Hierbij draag je je steentje bij in het verzorgen van ‘’het goede leven’’ van cliënten die zich verbaal niet altijd goed kunnen uiten.

Jouw werkdagen en tijden zijn maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur. Als begeleider in de ochtenddienst ben jij onder andere bezig met:
-        Helpen opstaan van onze cliënten
-        ADL werkzaamheden uitvoeren
-        Iedereen klaarmaken voor werk of dagbesteding 

Wil je graag meer uren werken of ben je ook in het weekend beschikbaar? Wij zijn een 24-uurszorglocatie en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden.

Jij helpt de doelen van cliënten uit hun ondersteuningsplannen te verwezenlijken. Met veel plezier en aandacht investeer je in de ondersteuningsrelatie met je cliënten. Jij wil de menselijke behoeften van cliënten begrijpen en een band opbouwen met de cliënt.

Hoe jij voor het verschil zorgt…
Je bent ondernemend en een praktisch ingestelde duizendpoot. Je hebt inzicht in de vraag en de behoefte van de doelgroep en je geeft ruimte aan de mening van de cliënten en hun naast betrokkenen. Je bent kritisch en hebt een groot (zelf) lerend vermogen. Je weet relevante informatie goed te verwoorden en vast te leggen. Je neemt verantwoordelijkheid en bent veerkrachtig bij tegenslagen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en de juiste interventies.

En dan nog even dit:

  • Je bent in het bezit van een diploma MZ niveau 3 of 4, of een vergelijkbaar zorgdiploma
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Triple C (= Client, Coach, Competentie, anders kijken naar gedrag en de onderliggende oorzaken aanpakken)
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en wilt graag in de ochtenden aan het werk!

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt...
In ruil voor jouw enthousiasme en waardevolle inzet ontvang jij:

  • Natuurlijk bieden we jou een marktconform salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35 minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- op basis van 36 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Ambitieus? Wij bieden trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities 

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog! Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Liever eerst nog meer weten over werken bij Triade Vitree? Neem dan contact op met Charlotte Verschuur, Corporate Recruiter via 06-83492094.

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten en (nieuwe) medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1932
Locatie:
Almere
Terug naar boven