Stichting Triade Lelystad

Begeleider Horeca | 24 uur

Wij zoeken een begeleider voor onze horecalocaties in Almere en Lelystad voor 24 uur per week. Voor jou is geen dag hetzelfde omdat je cliënten met een verstandelijke beperking begeleidt op verschillende horecalocaties.

Wat ga je doen als begeleider horecalocaties?
Samen met cliëntmedewerkers voer je horeca gerelateerde werkzaamheden uit voor één van de 3 horecalocaties: Het Eksternest, Tante Truus en/of Puur op smaak in Almere of Lelystad. Je werkt samen met enthousiaste cliënten op bijvoorbeeld een trouwlocatie, in een bedrijfsrestaurant of een lunchroom. Op elke locatie werk je met minimaal 10 en maximaal 16 cliënten samen.

Jij begeleidt de cliëntmedewerkers met een licht verstandelijke beperking, aangevuld met eventuele psychische problematiek, bij hun werk in de horeca waarbij de nadruk ligt op het behouden en versterken van hun vaardigheden. 

Waar jij het verschil maakt…
Het zelfstandig werken gaat je goed af, maar je kunt ook de verbinding en samenwerking opzoeken met jouw collega’s. Op de werkvloer sta je sterk in je schoenen, ben je positief ingesteld en neem je anderen mee in jouw enthousiasme. Jij weet, in samenwerking met jouw team, de cliënten over de streep te trekken om naar hun mogelijkheden te kijken. Het volgende heb je nodig:

  • Je beschikt over een relevant zorgdiploma, minimaal mbo niveau 3
  • Je bent bereid om ook in het weekend en avonden te werken volgens een vast rooster
  • Ervaring in de horeca is een pre en affiniteit met de horeca een must

Hoe Triade Vitree voor het verschil zorgt…

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35 minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een tijdelijk contract voor 24 uur per week met uitzicht op verlenging/vast dienstverband bij goed presteren
  • Meer dan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag in mei
  • Trainingen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities 

Laten we kennis maken!
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer vandaag nog. Wij regelen een heerlijke kop koffie en als je geen koffie lust zorgen wij voor thee of iets fris.

Liever eerst nog meer weten over de vacature begeleider? Bel dan eerst met de collega’s van de locatie het Eksternest, op nummer 036 5316493. 

Wij steken graag zo veel mogelijk tijd en energie in onze cliënten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1938
Locatie:
Almere
Terug naar boven