Stichting Triade Lelystad

Jeugdzorgwerker Mozartlaan | 32 uur

Begeleid jij onze jongeren graag in een kleinere setting zodat jij de aandacht biedt die zij nodig hebben?

Waar ga je werken als jeugdzorgwerker?
Bij de Mozartlaan verblijven op dit moment 7 jongeren. De meeste jongeren zijn 12 tot 17 jaar. De locatie wordt binnenkort opgesplitst in twee woningen. Door dit te doen, bieden we vanaf 1 juni 2024 kleinschalig wonen waar per woning 4 jongeren wonen.

Samen lever je een bijdrage aan het pedagogisch behandelklimaat waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen wanneer dat binnen het eigen netwerk even niet meer gaat. 

Wat ga je doen als jeugdzorgwerker?
Als jeugdzorgwerker bij de Mozartlaan begeleid je jongeren die om diverse redenen tijdelijk op onze behandellocatie verblijven. Je stimuleert de jongeren tot een zinvolle dagbesteding en onderneemt waar nodig of gewenst gezamenlijk activiteiten.

Wanneer een jongere vastloopt, ben jij de coach die hen weer op het juiste pad brengt. De focus ligt op de successen die de jongere behaalt waardoor zij nieuwe perspectieven ontdekken. Je observeert en begeleidt het groepsdynamisch proces en intervenieert waar nodig. De voortgang van de jongeren leg je vast in het cliëntdossier.

In jouw rol draag je niet alleen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren, maar ook aan de verbetering van behandelprocessen en de algehele kwaliteit van zorg. Je werkt samen met het netwerk van de jongeren, je collega-jeugdzorgwerkers, de gedragsdeskundige en de manager.

 

Hoe zorg jij voor het verschil?

  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding behaald op minimaal mbo niveau 4
  • Je hebt werkervaing binnen de jeugdzorg
  • Je bent bekend met groepsdynamische processen, methodisch werken en opvoedingstheorieën
  • Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken
  • Je beheerst zowel schriftelijke als mondelinge communicatie uitstekend

Hoe zorgt Triade Vitree voor het verschil?

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40 minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Trainingen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden passend bij jouw ambities  

Laten we kennismaken!
Via de sollicitatiebutton zien we graag jouw interesse tegemoet. Liever eerst nog meer weten over deze vacature? Bel dan met Floor Timmerman (gedragsdeskundige) op 06 - 23 73 05 20 of Esther te Riele (manager) op 06 - 14 32 22 68. 

Let op: Wanneer wij denken dat je past bij deze functie, nodigen we jou zo snel mogelijk uit voor een kennismaking met Triade Vitree! Wanneer wij de juiste match hebben gevonden, zal de vacature sluiten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:
Referentienummer:
2024-1936
Locatie:
Zwolle
Terug naar boven